Prijzen zijn per 01-01-2014 aangepast
*De prijs voor een cavia wordt per dier bepaald, dit hangt af van kwaliteit van het dier, maar zal varieëren van 20 tot 25 euro per dier (tenzij anders vermeld), hierover valt niet te onderhandelen!

*Prijs voor een tan Kleurdwerg konijn varieert van 30 euro tot 45 euro per dier, ook dit is afhankelijk van de kwaliteit van het dier, hierover valt niet te onderhandelen !

Ik besteed namelijk ontzettend veel tijd aan ze! Voor alle dieren geldt dat de dieren bij de verkoop klinisch gezond zijn en altijd goed zijn verzorgd. Ze krijgen dagelijks verse groenten, bix en goed hooi  te eten. Ze worden gewoon optimaal verzorgd! Vind je dit te veel? Denk er dan eerst nog eens over na of het allemaal wel haalbaar en betaalbaar is voor jezelf! Cavia's en konijnen kunnen ook ziek worden en dan moet je er wel mee naar de dierenarts!

Ik plaats mijn cavia's alleen per 2 of meer samen, tenzij er al een cavia aanwezig is, het is in het belang van het dier, omdat cavia's groepsdieren zijn en ik ben dan ook faliekant tegen het alleen houden ervan.
                                      ****************************

*Als ik je een dier aanbied en je stemt hiermee in (dus daarmee reserveer je een dier),
dan vraag ik bij deze reservering een aanbetaling van minimaal de helft van het aankoopbedrag,
soms kan dit ook het gehele bedrag zijn.
Helaas gebeurt het steeds vaker, dat gereserveerde dieren niet worden opgehaald of op het laatste moment worden geannuleerd, terwijl ik misschien een andere geïnteresseerde heb moeten afwijzen.
 
Graag zou ik willen, dat het geld binnen 3 werkdagen op mijn bankrekening staat bijgeschreven,  (het mag ook contant worden voldaan terwijl u de caviastal bezoekt).
Is dit niet het geval, dan vervalt de reservering en wordt het dier alsnog aan een eventueel
volgende geïnteresseerde aangeboden.
 
Bij annulering van mijn kant, om wat voor reden dan ook, krijgt u het aanbetaalde bedrag terug.
Bij annnulering van uw kant, krijgt u het aanbetaalde bedrag
niet retour.

                                 ********************

Gereserveerde dieren dienen binnen 1 week, nadat zij oud en zwaar genoeg zijn om te
verhuizen, te worden afgehaald.

Als uw gereserveerde cavia/konijn hier langer moet blijven om wat voor redenen dan ook, dan bereken ik € 2,50 per aangebroken week. Hierbij tel ik de maandag als begindag.
Dit is voor verschoning van ‘t hok, droogvoer, hooi, groenvoer, e.d.


 Ik hoop dat u hier begrip voor op kunt brengen!!!


Mvg Angela
 
    Verkoopvoorwaarden